• Udeležba na seminarju Taekwon-Do Chocolate Weekend 2018

    Udeležba na seminarju Taekwon-Do Chocolate Weekend 2018

    Udeležili smo se 2 dnevnega mednarodnega Taekwon-do seminarja 2 mastrov v Radovljici, poimenovanega ”Taekwon-do Chocolate Weekend”, ki se je odvijal 21. in 22.4.2018 (5 držav in več kot 65 udeležencev). Dogodek je organiziral in gostil International Taekwon-do association Slovenia ITF z  Mastrom Željkom Gvozdićem in sogostiteljem Italian ITF Choi Jung Hwa Organization z Mastrom Mauriziom Troianom ter njegovim asistentom Maestrom Evgeniyem Em. Zelo smo ponosni in veselim da smo lahko v naši sredini pozdravili tudi naše prijatelje iz German-ITF, družino Galinski (Gerard, Iris in Jana) in Maestra Massima D’eredita’ iz kluba iz Udin. Velika hvala tudi Arifu Miljkoviću iz Austrie in njegovi ekipi ITF Taekwondo Klagenfurt, Austria. Želimo se srčno zahvaliti še Františku Mačku iz Czeck ITF, Znojmo za njegovo močno podporo dogodku.

    Podrobni potek seminarja:

    DAN 1:

    – 10 do 11 / ogrevanje z borbenimi tehnikami in elementi borb, Sabum Nim Evgeny Em

    – 11 do 13 / borbeni udarci, tehnike borb v 3 skupinah po pasovih, Master Gvozdić, Master Troiano in Sabum Nim Massimo D’eredita.

    – 13 do 15:30 / obisk Festivala čokolade Radovljica

    – 15:30 do 18 / forme in tehnike v 3 skupinha po pasovih, Master Gvozdić, Mater Troiano and Sabum Nim Gerard Galinski

    DAN 2:

    – 10 do 10:30 / razgibano ogrevanje, Sabum Nim Massimo D’eredita

    – 10:30 do 13 / delo v 3 skupinah: 1 skupina, 4. in 5. DAN, forme in tehnike, Master Troiano, 2.  skupina,  3. DAN in nižji pasovi, forme in tehnike, Master Gvozdić, 3. skupina, borbe in borbene tehnike, Sabum Nim Evgeny Em

    Vabimo vas, da nas spremljate, saj gre za vsakoletni dogodek in morda se nam prihodnje leto pridružite.

    Več slik…