Glavna trenerka kluba je Barbara Meglič, IV. DAN. 

Na občnem zboru 11.6.2021 je bila za glavno trenerko Taekwon-do kluba Radovljica soglasno potrjena Barbara Meglič, IV. DAN.

Barbara Meglič je na Univerzi v Mariboru, na Fakulteti za organizacijske vede Kranj zaključila študij informatike in je že preko 20 let zaposlena v gospodarstvu. Večji del svojega prostega časa namenja delu z otroki in mladimi v taekwon-do klubu Radovljica, je tudi članica občinskega sveta Radovljica, s kandidatne Liste za šport in prostovoljstvo.

Še vedno aktivna tekmovalka se poleg vsakodnevnih treningov redno udeležuje seminarjev namenjenih strokovnemu delu v športu kot tudi specialnim znanjem s področja taekwon-doja, v organizaciji domače zveze in mednarodne ITF.

Vztrajanost, samokontrola, integriteta, spoštovanje in neuklonljivi duh, ki jih zasleduje v svojem delu v klubu zagotavljajo, da se otroci in mladina v klubu dobro počutijo, da iz njihove sredine rastejo tako novi vodstveni kadri kluba kot tudi tekmovalci, ki že dosegajo in bodo še naprej dosegali vrhunske rezultate na mednarodnem nivoju.

 


Kontakti glavne trenerke Taekwon-do kluba Radovljica: