Glavna trenerka kluba je mag. Anja Tolar Tomšič, II. DAN. 

Že kmalu po ustanovitivi Taekwon-do kluba Radovljica, v letu 1992, je Anja Tolar Tomšič začela trenirati Taekwon-do pod vodstvom Mastra Željka Gvozdića, VII. DAN. Poleg rednega trenrianja, aktivega udeleževanja tekem v formah in borbah, je že v 90-ih letih pridobila sodniško licenco in bila tudi aktivna sodnica na mnogih nacionalnih in mednarodnih tekmovanjih doma ter v tujini. Leta 1996 je bila del ekipe na 2. mladinskem svetovnem prvenstvu v Pragi, kot del državne reprezentance. Tu je imela edinstveno priložnost in čast spoznati »očeta Taekwon-doja, Grand Mastra Generala Choi Hong Hi-ja.

Seminar v 90′ letih z Grand Master Prof. Hwang Ho Yong:

Izpit za stopnjo črnega pasu I. DAN je opravila 8.1.2000 v Zrečah, pred komisijo Senior Master Emin Duraković, VIII. DAN, kot edina ženska predstavnica v takratni mednarodni ITF Taekwon-do federaciji.

Po tem je zaradi študija nekaj časa trenirala tudi v Ljubljani v klubu Tiger in klubu Škorpijon, nato pa je 10 let živela in študirala v tujini, kjer je občasno trenirala v Londonu (Bromley). Ob vrnitvi domov, leta 2013, je nadaljevala s treningi in se usposabljanji na področju Taekwon-doja.

Izpit za stopnji črnega pasu II. DAN je opravila 16.5.2015, pred komisijo Master Željko Gvozdić, VII. DAN.

Izpit za II. DAN pri Master Željko Gvozdić, VII. DAN:

Ima bogate izkušnje pri delu z mladimi, odlične pedagoške in andragoške veščine, vrhunsko znanje tehnik Taekwon-doja in za seboj dolgo obdobje treniranja Taekwon-doja. Je natančna, osredotočena in premišljena oseba, s poudarkom na diciplini, medsebojnem spoštovanju in trdem delu.

Seminar z GM Trevor Nicholls, Znojmo, Češka, 2015:

Izpti za barvne pasove, 2015:

Znojmo Open, 2015:

Delo na treningu, 2018:

Svoje mesto v klubu vidi kot trener in sodnica, njeno poslanstvo pa je, da vodi vse člane na poti k njihovemu uspehu, najsi bo to zmaga na prvenstvu ali duhovna in telesna izpopolnjenost.


Kontakti glavne trenerke Taekwon-do kluba Radovljica: