• Prijateljski trening

  Prijateljski trening

  Pretekli konec tedna (6.9.-8.9.2019) smo imeli zelo cenjen obisk naših prijateljev: Gerard Galinski, V. DAN in Iris Galinski, IV. DAN, iz German ITF. Prinesla sta nam darilo, ki ga bomo kot velik zaklad obesili na povsem bele stene naše nove telovadnice.

  Ta konec tedna je bil na obisku v Sloveniji tudi Gregory Bekkers, II. DAN iz Nizozemske, mladenič, ki je le nekaj korakov stran od članstva v našem klubu. Pleza po naših gorah, se uči našega jezika in z nami deli svoje taekwon-do veščine. Gregory nam je pomagal odpreti novo vadbeno sezono. Gerard in Iris Galinski sta se nam prijazno pridružila pri naših prvih treningih.

  Na žalost naša nova telovadnica, naš novi dom nekoliko zamuja z zagonom in še ni povsem dokončan, zato smo našli prostor v telovadnici Osnovne šole A.T. Linharta Radovljica. Gerard Galinski nas je opozoril na nekaj razlik med posameznimi tipi gibanja in tehnik v taekwon-doju, Iris Galinski pa mu je pomagala s praktičnimi demonstracijami.

  Naši bližnji prijatelji iz ekipe Hwarang, Udine (Italija), ki jo vodi maestro Massimo D’eredita, je V. DAN, so izkoristili priložnost in so nas tudi prišli pozdraviti. Z njihovo prisotnostjo je naš prijateljski trening postal edinstven dokaz povezanosti in prijateljstva, ki se gradi med vsemi naštetimi državami. Novo sezono začnemo z velikimi upi, močno motivacijo in pripravljeni na vse prihodnje izzive.

  Več slik…