• Vrata odpira naš dom, Center VERIGA

    Vrata odpira naš dom, Center VERIGA

    V petek, 13.9.2019, ob 17h, vrata odpira naš nov dom, naša nova telovadnica, naš dojang – Center VERIGA, na naslovu Alpksa cesta 43, Lesce. 3 meseci trdega dela, veliko vložene energije in investicija precejšnih sredstev so za nami in pripravljeni smo, da pričnemo s treningi, da se vselimo v nove prostore Taekwon-do kluba Radovljica. Gre za sodobno opremljeno, popolnoma obnovljeno in našim treningom prilagojeno večnamensko dvorano, kjer bodo, začenši v ponedeljek 16.9.2019,  potekali vsi treningi našega kluba. Na tleh bo stalno nameščen tatami, opremo bomo lahko puščali v dvorani, prav tako pa bodo ves čas na voljo vsi vadbeni pripomočki. Lokacija je lahko in enostavno dostopna.

    Poleg našega kluba in treningov taekwon-doja bodo v dvorani potekali tudi treningi in vadbe še drugih športov ter dejavnosti. Za zdaj bodo to boks, ples, funkcionalna vadba, umetniške ustvarjalnice in slikarske delavnice. Na voljo bo velik nabor dodatnih aktivnosti za vsak okus, primernih za vsako starostno skupino in oba spola.

    VABLJENI, v petek 13.9.2019 od 17h naprej, da se nam pridružite, da skupaj začnemo novo obdobje Taekwon-do kluba Radovljica. Potekale bodo delavnice vseh aktivnosti, ki se bodo odvijale v Centru VERIGA, nagradne igre in predstavitve.