• Uspešen nastop na Czech Open Nymburk 2016

  Uspešen nastop na Czech Open Nymburk 2016

  Člani Taekwon-Do kluba Radovljica smo se 19. in 20.3.2016 udeležili mednarodnega prvenstva in kvalifikacijske tekme za Češko ITF reprezentanco v Teakwon-Do-ju ITF verzije, CZECH OPEN 2016. V izredno visoki konkurenci preko 400 tekmovalcev iz 11 držav (Francija, Grčija, Nizozemska, Finska, Češka, Slovaška, Poljska, Slovenija, Rusija, Latvija, Grenlandija) so naši člani osvojili 5 medalj:

  • Lina Buhaj, kategorija do 13 let, forme 7. kup, 2. mesto in srebrna medalja. Izreden prvi nastop mlade tekmovalke, ki ji tekmice niso mogle do živega.
  • Medej Ručigaj, kategorija do 13 let, forme 5. kup, 3. mesto bronasta medalja. S tremi zaporednimi zmagami je Medej pokazal, da je zanesljiv tekmovalec, ki mu trema in huda konkurenca ne prideta do živega.
  • Jurij Sitar, kategorija juniorji, forme 7. kup, 3. mesto in bronasta medalja. Kljub združeni konkurenci od 8. do 5. kup je Jurij samovestno nastopil in sebi ter klubu prislužil bronasto medaljo.
  • Naja Zupan, kategorija juniorji, borbe črni pas, I.DAN, – 46 kg, 2. mesto in srebrna medalja. Naja je dokazala, da karakter premaga vse ovire, najprej tehtnico in potem še hud prehlad. Kljub oviram vrhunski nastop ene izmed najperspektivnejših tekmovalk kluba.
  • Denis Škufca, kategorija seniorji, borbe 4. kup, – 64 kg, 2. mesto in srebrna medalja. Tudi za Denisa je bil to prvi nastop na uradni tekmi.

   

  Na koncu se vsi tekmovalci zahvaljujemo glavnemu trenerju Željku Gvozdiću VII.DAN za posredovano znanje in naporne treninge. Hvala Marijana Buhaj za potrpežljivost in pomoč pri varstvu naših mlajših članov, hvala Gašperju Paplerju za slike, sličice in filmčke ter hvala mladini za strpnost in živahen tekmovalni duh.

  Vsi gremo močnejši in za izkušnjo bogatejši naprej! Taekwon!

  Več fotografij…