• URNIK in VABILO na seminar in skupni trening z gosti iz Italije

  URNIK in VABILO na seminar in skupni trening z gosti iz Italije

  Spoštovani člani in članice Taekwon-Do kluba Radovljica!

  V soboto 16. aprila 2016 prihajajo k nam v goste člani  ASD HWARANG TAEKWON-DO ITF SAN DANIELE iz Udin v Italiji, ki ga vodi Massimo D’eredita, IV. DAN. Skupaj z njimi bomo na ta dan izvedli seminar in skupni trening v telovadnici EGSŠ, ki ga bo vodil naš glavni trener Željko Gvozdić, VII. DAN. Ker želimo naše goste iz Italije čim lepše sprejeti in jim ponuditi kakovosten trening vas vljudno prosimo, da si ta dan rezervirate in se udeležite seminarja in skupnega treninga. Gostov iz Italije bo predvidoma 17, v starostnem obdobju od 8 do 40 let.

  Predvideni program dogodka:
  – zbor v telovadnici EGSŠ predvidoma ob 10:00
  – seminar 11:00 – 13:00
  – pizza in pijača ter prigrizki 13:15 – 14:00
  – obisk Festivala čokolade 14:15 – 15:45
  – skupni trening 16:00 – 18:00

  Prisotnost članov kluba je zelo zaželena ves dan, dobrodošli pa tudi na kateregakoli od terminov seminarja oz. treninga. Na dopoldanski termin (11:00 – 13:00) so posebej lepo vabljeni tudi naši najmlajši člani (četrtkova skupina), za katere pa je potrebno na Festivalu čokolade zagotoviti spremstvo staršev (svoje otroke prevzamete ob 14:00).

  Zaradi organizacije, priprave in logistike ter zagotovitve ustreznega števila kuponov za degustacije na festivalu čokolade (zagotovi klub) vas vljudno prosimo, da preko spodnje povezave potrdite svojo prisotnost oz. prisotnost vaših otrok.

  PRIJAVNICA…

  Za vsa vprašanja in nadaljne informacije pa nas lahko kontaktirate na e-poštni naslov: TKD.RADOVLJICA@GMAIL.COM.

  Hvala in lep pozdrav,
  Ekipa TKD Radovljica