• Tradicionalni piknik Taekwon-Do kluba Radovljica 2017

  Tradicionalni piknik Taekwon-Do kluba Radovljica 2017

  Spoštovani člani in članice Taekwon-Do kluba Radovljica!

  V petek 16. junija 2017, od 15.00 naprej bo potekal tradicionalni Taekwon-Do piknik. Lokacija piknika je druga kot lani, saj bo piknik potekal na Ranču SITAR, Spodnji Otok 3, Radovljica (več o Ranču Sitar).

  Za hrano (golaž, žar, solatni bar, kruh, kremšnite) in pijačo (voda, sok, pivo, vino) bo poskrbljeno. Strošek udeležbe je 7 EUR na osebo, kar predstavlja evidenčno članarino za šolsko leto 2017/18, v navedeni znesek pa je vključena tudi vsa hrana na pikniku. Za otroke do 6 let je udeležba na pikniku brezplačna. Za nečlane kluba pa je prispevek za udeležbo 10 EUR na osebo. Stroški udeležbe na pikniku, na podlagi prijave na piknik, bodo prišteti k računu za mesečno vadnino. Za popito pijačo se bodo zbirali prostovoljni prispevki  (kovanci).


  Program piknika:
  15.00 – 16.00 … prihod udeležencev
  16.00 – 17.00 … golaž
  17.00 – 18.00 … demonstracija naučenih veščin Taekwon-Do-ja
  18.00 – 20.00 … žar, solatni bar, kremšnite
  20.00 – 00.00 … zabava, druženje, igranje

  Na piknik prostoru je prostor za družabne in športne igre, zato s seboj prinesite tudi športno opremo, igrače in igrala (žoge, loparje za badbinton, frizbije, …), na voljo pa nam bodo tudi konjički, ki jih bomo lahko malo zajahali in se z njimi sprehodili po okolici.

  Izveden bo tudi srečelov, kjer je vsaka srečka dobitna. Cena srečke bo 2 EUR, zbrani denar pa bo v celoti namenjen pokrivanju stroškov piknika.

  Na piknik vabimo tudi starše, stare starše, bratce in sestrice, da spoznajo nas in naše delo, ter na kratko demonstracijo Taekwon-do veščin.

  Zaradi organizacije ter naročila hrane in pijače vas vljudno prosimo, da se preko spodnje povezave (obrazec za prijavo) na piknik prijavite in s tem potrdite svojo prisotnost.

  Obrazec za prijavo…

  Na spodnjih povezavah pa si oglejte nekaj utrinkov iz predhodnih naših piknikov:

  Dostop do lokacije: Peljete po stari magistralni cesti (ob avtocesti), smer Radovljica – Kranj, in ko se spustite po klancu navzdol do semaforiziranega križišča (levo Spodnjo Otok, desno Mošnje), zavijete levo, torej v smeri Spodnji Otok, nadaljujete po cesti skoti blagi dolg levi ovinek in na prvem možnem odcepu (100 metrov od križišča, kjer ste prej zavili levo) zavijete desno čez mostiček in že ste na Ranču Sitar.

  Hvala in se vidimo na pikniku,
  Ekipa Taekwon-Do kluba Radovljica