• Priprave morje 2021

    Priprave morje 2021

    Člani Taekwon-do kluba Radovljica smo v velikem številu, med 2.8. – 8.8.2021, preživeli 7 čudovitih dni v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič. Letovišče ponuja odlične možnosti za trening, tako na prostem (trim steza, rekreacijski park) kot tudi v veliki, prijetno ohlajeni telovadnici s tatamijem, veliko je priložnosti za zabavo (odbojka na mivki, košarkarsko in nogometno igrišče, zunanji in notranji bazen), najde pa se tudi obilo priložnosti za raziskovanje okolice. Čas je bil namenjen pripravam in treningom taekwon-doja, tako kondicijskim kot tudi tehničnim. Vsak dan smo pričeli z jutranjo rekreacijo, po zajtrku pa nadaljevali s treningom, pred kosilom pa smo se še osvežili s kopanjem v morju ali bazenu. Po kosilu je sledil počitek ali pa smo se posvetili igram z žogo (odbojka, košarka). Popoldanskemu kopanju je sledil drugi trening, po večerji pa smo igrali odbojko ali košarko, izvedli pa smo tudi 2 družabno – zabavna večera. Da treningi niso bili preveč monotoni, nas je na enem od njih obiskal in trening tudi vodil, Sabum Arif Miljković, IV. DAN, iz ITF Taekwondo Klagenfurt, dvakrat pa nas je samoobrambe in gibanja učil tudi Kempo mojster Mitja Jukič Grm.

    Vsak dan je bil polno zapolnjen, imeli pa smo tudi čas za druženje, z ladjico smo se popeljali na izlet v Koper in se peš podali tudi do Ankarana. Z navijanjem in s ponosom smo na velikem platnu spremljali olimpijske igre v Tokyu, zlasti še tekme naše košarkarske reprezentance, zvečer pa smo si skupaj ogledali tudi kak zabaven film.

    Domov odnašamo polno lepih spominov, nove energije in prijateljske vezi, obogateni pa smo tudi z napredkom pri znanju veščine taekwon-doja.