• Odpoved treningov od 1.4. do 11.4.2021

  Odpoved treningov od 1.4. do 11.4.2021

  Zaradi omejitev Vlade RS in priporočil NIJZ ter OKS smo ponovno primorani odpovedati vse treninge v terminu od 1.4.2021 do 11.4.2021. Dolžni smo poskrbeti za zdravje in varnost vseh naših članov in članic ter posledično vseh njihovih bližnjih in ostalih, ki z njimi prihajajo v stik. Da bi kar najbolj omejili prenos virusa in preprečili morebitna bolezenska stanja vseh nas, smo se, glede na odredbe, priporočila in usmeritve odločili, da prekinemo s procesi treninga v živo.

  A vseeno ostajamo aktivni, zato vse člane in članice vabimo, da se redno udeležujejo ON-LINE treningov preko aplikacije MS Teams. Tudi v korona časih telesna aktivnost ni in ne sme zamreti. Trikrat tedensko (ponedeljek, sreda in petek, vsakič ob 17:00, trajanje do 1 ura) izvajamo ON-LINE treninge za vse naše člane in članice. ON-LINE treningi so usmerjeni v vzdrževanje osnovne kondicije in gibljivosti, vadbo osnovnih elementov taekwon-doja, delu na moči in motoriki telesa ter tudi na ponavljanju teoretičnih vsebin. Tovrstna vadba je nujna, če naj šport živi in se ohranja bazična taekwon-do pripravljenost, člani in članice pa pri tem tudi nadgrajujejo svoje znanje.

  Z ON-LINE treningi pričnemo že v petek, 2.4.2021 ob 17h. Povezavo za vsakokratni ON-LINE trening boste prejeli preko e-poštnih sporočil, na dan izvedbe treninga. Pozivamo vas, da se treningov redno udeležujete in na njih aktivno sodelujete.

  Upajmo, da je tokratna zaustavitev trenažnega procesa v živo res kratkotrajna in bo epidemiološka situacija potem omogočala, da se ponovno srečamo v telovadnici.

  Pazite na svoje zdravje in zdravje vaših bližnjih!