• Občni zbor kluba

  Občni zbor kluba

  V petek 15.12.2017 smo se člani Taekwon-Do kluba Radovljica v Hotelu Astoria na Bledu zbrali na rednem letnem Občnem zboru.

  Točke občnega zbora so vsebovale redna finančna in operativna poročila za leto 2017 in plane za prihajajoče leto 2018. Ugotavljamo, da je za nami uspešna tekmovalna sezona in se veselimo prihajajočih izzivov.

  Sledile so volitve v izvršilni odbor kluba, kjer je največja sprememba izvolitev novega predsednika kluba. Za to mesto smo prisotni člani soglasno potrdili našega člana, mag. Roberta Guština. Podpredsednica ostaja mag. Anja Tolar Tomšič, na podpredsedniško mesto pa kot druga podpredsednica vstopa Maja Habjan. Tajnik/blagajnik ostaja Barbara Sitar, v tehničnega direktorja je napredoval Gašper Papler. Nadzorni odbor enoosebno zastopa naš glavni trener Željko Gvozdić, ki ravno tako nastopa v funkciji predsednika disciplinske komisije, kjer mu bodo pomagali člani disciplinske komisije: mag. Anja Tolar Tomšič, mag. Robert Guštin, Tina Oblak in Maja Habjan.

  Okvirni delovni načrt za 2018 je potrjen, občni zbor je bil uspešno sklepčen in sledil je najprijetnejši del občnega zbora – najboljša zaključna večerja v odlični družbi.

  Več slik…