• Nov urnik

  Nov urnik

  S sproščanjem ukrepov Vlade RS, kot posledice izboljšanja epidemiološke situacije COVID-19, se spreminja tudi urnik treningov. Skupine ostajajo oblikovane enako, torej je članstvo v skupinah enako kot do sedaj. Termini treningov so urejeni tako, da ima vsaka skupina trening 3 krat na teden, razen skupine predšolskih otrok, ki ima trening enkrat tedensko.

  Povzetek novega urnika:

  SKUPINA 1: PONEDELJEK ob 17:00, TOREK in ČETRTEK ob 18:00
  SKUPINA 2: PONEDELJEK in PETEK ob 18:00, SREDAob 17:00
  SKUPINA 3: PONEDELJEK in PETEKob 19:00, SREDAob 18:30
  SKUPINA PREDŠOLSKI: PETEK ob 17:00

  Nov urnik stopi v veljavo v ponedeljek, 17.5.2021. Nov urnik je dotopen tudi preko menija URNIK.

   

  Obiskovanje treningov 3 krat na teden je najbolj optimalna frekvenca treningov, če želimo doseči ustrezen napredek znanja in tehnik taekwon-doja, prav tako pa zagotavljajo najboljšo pripravo za napredovanje Na ta način dosežemo tudi ustrezno razmerje med treningi in počitkom ter potrebno regeneracijo.

  Treningi ob sobotah so zaenkrat namenjena tehničnim treningom višjih pasov (rdeči in višji pasovi), kasneje pa bomo ob sobotah izvajali dodatna tematska izobraževanja, namenjena tudi nižjim pasovom.  Prav tako so nedeljski treningi namenjeni vadbi samoobrambe, ki je tudi sestavni del izpitov za pasove od 2. kupa dalje, zato članom priporočamo udeležbo na vadbah samoobrambe.