• Naši najmlajši člani na TKD Beacon v Termah Olimlje

  Naši najmlajši člani na TKD Beacon v Termah Olimlje

  V petek in sobota, 9. in 10.2.2024, so se naši najmlajši tekmovalci, pod vodstvom predsednika kluba Roberta Guština, udeležili Erasmus+ projekta z naslovom Taekwon-do Beacon. V Termah Olimlje je v projektu sodelovalo 128 otrok iz Slovenije, Bolgarije in Romunije, ki so s podporo trenerjev in prostovoljcev sodelovali na kvizu znanja (taekwon-do in enakost med spoloma) in tekmi v hitrosti (1. disciplina – Apchagi, 2. disciplina – Jop Chagi) ter moči udarcev (Sonkal Jop Terigi). Otroci so tekmovali v parih. Par je bil vedno sestavljen iz fanta in dekleta in iz različnih držav. Na tak način so se učili sodelovanja in enakopravne zastopanosti fantov in deklet v športu.

  Iz Taekwon-do kluba Radovljica se je dogodka udeležilo 6 otrok. Naša Zarja Čančer je dosegla odlično ZLATO medaljo, zasluženo z veliko zrelostjo, ki jo za svoja leta kaže na treningih. Tudi naši drugi tekmovalci, Andjela Bogdanović, Kevin Lombar, Neža Škriba Ozvaldič, Sara Dolžan in Zoe Kinder, so dosegli odlične bronaste medalje.

  Svoje trenerje ste naredili ponosne in s tem dobili še več motivacijo za treninge in udeležbo na podobnih dogodkih v prihodnje. Za prihodnost Taekwon-do kluba Radovljica se ni bati – bravo naši!

  TKD Ahac, Denis Drapić in Vahid Drapić hvala za organizacijo in za vabilo!

  Več slik…