• Glavi trener kluba, Master Željko Gvozdić, VII. DAN, prejel plaketo Občine Radovljica

  Glavi trener kluba, Master Željko Gvozdić, VII. DAN, prejel plaketo Občine Radovljica

  V Baročna dvorani Radovljiške graščine je v četrtek 3. avgusta 2017 potekala slovesnost ob občinskem prazniku 5. avgustu. Na slovesnosti, ki smo se je člani kluba udeležili v velikem številu, je župan Ciril Globočnik izročil priznanja  občinskim nagrajencem, med dobitniki najvišjih občinskih priznanj pa je bil tudi naš glavni trener, Master Željko Gvozdić, VII. DAN, ki je prejel plaketo Občine Radovljica. Plaketa Občine Radovljica se podeljuje posameznikom, podjetjem, organizacijam in skupnostim ter društvom za dolgoletno izredno uspešno delo na področju gospodarstva, družbenih in drugih dejavnosti v občini, ki je prispevalo k napredku in ugledu občine, za enkratne izjemne dosežke na posameznih področjih življenja in dela ter za aktivno udeležbo v humanitarnih akcijah, zlasti pri reševanju življenj ali preprečevanju škode na premoženju.

  (Foto: Gorazd Kavčič)

  Željko Gvozdić, VII.DAN, mednarodni sodnik in mednarodni inštruktor je glavni trener Taekwon-Do kluba Radovljica, je predsednik Slovenske ITF Taekwon-do asociacije in ustanovitelj Taekwon-Do kluba Radovljica, ki letos praznuje 25-letnico obstoja. Je vodja in vzor številnim mladim vrhunskim športnikom, navdih odraslim rekreativcem. Sicer rojeni Zagrebčan, ki pa je večino svojega življenja preživel v Občini Radovljica, kjer je s svojim delovanjem na področju športa pomembno prispeval k promociji in ugledu občine saj njegovi varovanci v Taekwon-doju že 25 let dosegajo izjemne uspehe na državnem in mednarodnem nivoju. Četrt stoletja izključno prostovoljnega dela, ki ga je Željko Gvozdić vložil v Taekwon-Do klub Radovljica, v radovljiško mladino in otroke je izjemno visok jubilej in spoštovanja ter občudovanja vredno življenjsko delo.

  (Foto: Gorazd Kavčič)

  Podeljeno priznanje našemu glavnemu trenerju je zahvala in čast za njegovo delovanje v občini Radovljica in v našem klubu. Gre za priznanje za 25 let vloženega časa, potu in zaupanja v športne in v moralne ideale.

  25-letnico delovanja kluba bomo člani, prijatelji in simpatizerji Taekwon-Do kluba Radovljica obeležili s prireditvijo, ki se bo zgodila v petek 15.septembra 2017 ob 15. uri na pokritem In-line igrišču v športnem parku Radovljica. VLJUDNO VABLJENI!

  (Foto: Gorazd Kavčič)