• Nove vadbene skupine in urniki

  Nove vadbene skupine in urniki

  Od vključno ponedeljka, 12.10.2020 je v veljavi NOV in SPREMENJEN urnik treningov taekwon-doja. Zaradi sprejetih omejitev Vlade RS in usmeritev ter navodil NIJZ v povezavi z COVID-19, ki omejuje druženje ljudi na do 10 oseb, smo reorganizirali urnike in udeležbo na treningih. S tem bodo naši treningi potekali varno, skladno z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju vseh priporočil NIJZ bo naše druženje ter delo kar najbolj preprečevalo potencialno širjenje okužbe s COVID-19. V klubu se držimo vseh priporočil in navodil NIJZ, prav tako pa dosledno upoštevamo vse sprejete ukrepe.

  Člani posameznih skupin so bili o svojih urnikih obveščeni preko elektronskih sporočil. Treningi od navedenega roka dalje potekajo v 4 različnih skupinah:

  • 1. skupina, -14 let
  • 2. skupina, -14 let
  • 3. skupina, +14 let
  • Skupina -6 let

  Delo v manjših skupinah je lažje, boljše, pristop bolj oseben in napredek pri razvoju veščine taekwon-do hitrejši, zato bo nov urnik v uporabi daljši čas in tudi po sprostitvi ukrepov Vlade RS in NIJZ, po potrebi pa ga bomo še modificirali ter prilagajali epidemiološki situaciji, potrebam naših članov in trenažnemu procesu.

  Nov URNIK je objavljen tudi na naših spletnih straneh. Prosimo vas, da nov urnik upoštevate in se ga držite.