• 30 letnica kluba

  30 letnica kluba

  Taekwon-do klub Radovljica je praznoval 30 letnico svojega delovanja. Ta jubilej smo obeležili s praznovanjem v Linhartovi dvorani v Radovljici, v četrtek, 8.12.2022, kjer smo te trenutke delili s preko 130 udeleženci, člani kluba, otroci, starši in podporniki kluba, praznovanja pa so se udeležili tudi naši prijatelji iz Taekwon-do kluba iz Celovca, Avstrija, ki jih je vodil Sabum Arif Miljković. 30 let je dolga doba, ki za seboj pušča sled, lepe spomin in povezuje generacije, 30 let lahko pokaže mnoge odlične rezultate in prijetna doživetja. Trdo delo, disciplina in odrekanje, se prepletajo z zabavo, uspehi in nasmehom na obrazih. Vse to smo mi, Taekwon-do klub Radovljica.

  Osrednji govorci na praznovanju so bili predsednik kluba mg. Robert Guštin, župan Občine Radovljica, gospod Ciril Globočnik, in predsednik WT zbora Taekwon-do zveze Slovenije, gospod Zlatan Ranđelović. Vsi so poudarili, da šport povezuje, združuje, da je delo z mladimi prioriteta. Pomembno je sodelovanje in udejstvovanje v lokalnem okolju, trdno jedro v klubu, finančna stabilnost in podpora vseh deležnikov, dodano vrednost pa predstavljajo lastni prostori, lastna telovadnica – naš dom.  Ekipa, ki vodi klub, dela to prostovoljno, vodi treninge in vlaga v znanje, razvoj in mlade. V klubu smo ponosni na vse člane, verjamemo, da so zato boljši ljudje in odlični športniki, ponosni smo na vse prehojene poti in na vse uspehe, vsak član prispeva svoj delček v mozaik kluba. Biti član Taekwon.do kluba Radovljica je vrednota, čast in lahko smo ponosni, da imamo eden drugega.

  Na praznovanju smo se zahvalili vsem, ki v klubu aktivno delujejo, ga podpirajo in vanj vlagajo. S kratkim filmčkom smo se sprehodili skozi zgodovino kluba, predstavili pa smo tudi načrte za naprej. Zahvalili smo se Anji Tolar Tomšič za vse njeno dizajniranje v klubu. Na odru je stala trenerska ekipa kluba: glavna trenerka Barbara Meglič, Robert Guštin, Ivana Sitar, Neža Guštin in Mitja Jukič Grm, kot pomemben del trenerske ekipe za vadbo kickboxa pa se jim je pridružil tudi Jakob Šimnic. Aplavz si je na odru prislužil tudi naš najbolj uspešen tekmovalec Tibor Oblak.

  30 let je za nami, nadaljujemo z dvignjeno glavo in se oziramo v prihodnost.

  Taekwon!