• 2. CONDITUS CUP

  2. CONDITUS CUP

  V soboto, 24.11.2018, se je v Radovljici zbralo skoraj 40 tekmovalcev iz 4 klubov, iz 4 različnih držav (Slovenija, Hrvaška, Italija, Avstrija) na 2. CONDITUS CUP mednarodni prijateljski tekmi v taekwon-doju. Najprej smo izvedli skupni trening, ki ga je vodil Edi Višković, VI. DAN, iz kluba Istra iz Pule, Hrvaška, da bi se tako lahko učili drug od drugega, potem pa smo na tekmi primerjali doseženo znanje v formah in borbah.

  Gostitelj in organizator dogodka je bil Taekwon-do klub Radovljica, naši gostje pa so bili:

  • Klub Istra, iz Pule, Hrvaška, ki ga vodil Edi Višković, VI.DAN,
  • Ekipa Hwarang, iz San Daniele del Friuli, Italija, ki jo vodi Massimo D’eredita, V.DAN,
  • Klub Klagenfurt, iz Celovca, Avstrija, ki ga vodi Arif Miljković, III. DAN.

  Tekmovanje je potekalo v prijateljskem duhu, a vseeno s pozitivnim tekmovalnim nabojem. Najboljši tekmovalec 2. CONDITUS CUP je postal Marko Oblak (Taekwon-do klub Radovljica), skupaj z Alekom Kušarjem (Klub Istra, Pula), najboljša tekmovalka pa Neža Guštin (Taekwon-do klub Radovljica).

  Dogodek CONDITUS CUP vsakoletno podpira naš najljubši sponzor Conditus d.o.o., ki nas je vse pogostil s slastnimi kremšnitami, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

  Velika zahvala gre predvsem vsem udeležencem in tekmovalcem. Bilo je veliko zadovoljstvo medsebojno deliti znanje in sodelovati. Na koncu dneva smo smo se vsi strinjali, da moramo tovrstne dogodke in sodelovanje nadaljevati.

  Več fotografij…